FÖRETAGET

Stommen Utveckling AB grundades 2006 som ett bolag med fokus på utveckling av diverse IT-lösningar till organisationer primärt på den svenska marknaden. Idag är Stommen ett expansivt bolag vars inriktning ändrats något.

Vi har kvar våra fantastiska kundrelationer men vårt fokus är nu ytterst vårt engagemang i att vara kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen och att bidra till att få ut arbetssökande i arbete eller i studier.

All vår kraft ligger i detta åtagande och vi växer med uppgiften. Mottagandet hos våra kunder har varit över förväntan och bland annat därför öppnade vi två nya kontor i januari 2018 – ett i Malmö Bellevue och ett i Södertälje. Vi ser verkligen fram emot denna utmaning och ser fram emot att träffa er!

Framtiden ser mycket intressant ut och vår expansion fortsätter.

MEDARBETARE

Vi som arbetar på Stommen har varit med förr. Vi har haft många olika funktioner i verksamheter – både i privat och offentlig sektor. Vi har haft engagemang i en mängd branscher och tror oss veta ganska väl hur marknaderna fungerar och vad som krävs för att nå dit du vill.

Vi har dessutom en stor dos passion för uppgiften – något vi är övertygade om är väldigt viktigt för dig och för oss för att nå framgång!

Välkommen!